Så här inaktiverar eller aktiverar du Automatisk förnyelse för Norton-prenumerationen

Med Nortons automatiska förnyelsetjänst kan du förnya Norton-prenumerationen automatiskt innan den upphör att gälla. Den här tjänsten ger fortlöpande uppdateringar och skydd år efter år för de användare som väljer Nortons automatiska förnyelsetjänst. Om du har registrerat dig för ett månadsprenumeration på Norton-tjänsten får du skydd månad för månad.

Om din Norton-prenumeration inkluderar Norton Virus Protection Promise och Nortons automatiska förnyelsetjänst är inaktiverad har du inte längre tillgång till Norton Virus Protection Promise och andra fördelar som är kopplade till tjänsten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53371125_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 27/03/2018