Skydda en enhet med en av Nortons säkerhetsprodukter

Om du vill skydda en enhet från virus och andra säkerhetshot kan du installera en av Nortons säkerhetsprodukter. Du behöver en giltig produktnyckel för att installera en säkerhetsprodukt från Norton. Om du inte har en produktnyckel kan du använda Norton Management för att köpa en från Norton Store.

Så här skyddar du en enhet med en Norton-säkerhetsprodukt

1. Logga in på Norton Management på din enhet.

2. Klicka på Lägg till enhet

3. På sidan som öppnas klickar du på Ladda ned.

4. Följ anvisningarna på skärmen och installera säkerhetsprodukten på enheten.

Kontrollera att enheten är ansluten till internet när du försöker installera en Norton-säkerhetsprodukt med Norton Management.

Om din enhet inte är ansluten till internet så slutför Norton Management installationen nästa gång enheten ansluts till internet.

Om Norton Management

Köpa ytterligare produktnycklar för oskyddade enheter

Förnya din prenumeration på Norton-produkten

Avinstallera en av Nortons säkerhetsprodukter från en enhet

Om säkerhetsstatusindikatorerna på sidan Mina enheter

Visa en enhets säkerhetsstatus

Följa upp säkerhetsstatusindikatorer

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53371116_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 12/05/2014