Ta bort en enhet från Norton-kontot

Du kan ta bort en enhet från Norton-kontot när som helst. Om du tar bort en enhet från Norton-kontot, kan du inte hantera Norton-tjänsterna som har installerats på den enheten.

När du har tagit bort en enhet kan du inte visa den via Norton-kontot. Norton-tjänster som har installerats på en enhet avinstalleras inte när enheten tas bort, men Norton-produktnyckeln inaktiveras.

Ta bort en enhet

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. På sidan Enheter klickar du på ellipsikonen (...) som finns under den enhet som du vill ta bort.

3. Klicka på Ta bort enhet i menyn som visas.

4. I dialogrutan Ta bort enhet bekräftar du genom att klicka på Ta bort.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370992_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 27/03/2018