Visa enheter i Norton-kontot

På sidan Enheter visas alla de enheter du har lagt till i Norton-kontot. Du kan visa säkerhetsstatus för alla dina enheter och vidta lämpliga åtgärder. Om en enhet inte är ansluten till internet för tillfället så visar Norton vid vilken tidpunkt den senast var ansluten.

Du kan också anpassa hur enheterna visas i listan utifrån status, operativsystem och typ av enhet.

Visa enheter i Norton-kontot

• Logga in på ditt Norton-konto.

Du kan visa enheterna på sidan Enheter.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370989_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 27/03/2018