Visa enheter och rättigheter i Norton-kontot

Sidan Mitt Norton fungerar som Norton-kontots kontrollpanel som visar alla funktioner som din prenumerationsplan har rätt till. Du kan konfigurera alla funktioner som din prenumeration har rätt till från den här sidan.

På sidan Enheter visas alla de enheter du har lagt till i Norton-kontot. Du kan visa säkerhetsstatus för alla dina enheter och vidta lämpliga åtgärder. Om en enhet inte är ansluten till internet för tillfället så visar Norton vid vilken tidpunkt den senast var ansluten.

Visa rättigheter

• Logga in på ditt Norton-konto.

På sidan Mitt Norton visas alla Norton-funktioner du har rätt till.

Visa enheter i Norton-kontot

• Logga in på ditt Norton-konto.

På sidan Enheter visas alla dina enheter där du har installerat en Norton-säkerhetsprodukt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370989_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 05/11/2018