Din prenumeration har inte installerats på någon enhet

Vi kan inte upptäcka någon enhet som din Norton-prenumeration är installerad på.

Detta kan bero på någon av följande orsaker:

• Du har inte installerat din Norton-prenumeration på någon enhet efter ditt köp.

• Du kan ha avinstallerat Norton från din enhet.

Följ dessa anvisningar och installera din Norton-prenumeration på enheten.

Om du vill installera Norton på en enhet som du för närvarande inte är på, skickar du ett e-postmeddelande med en inbjudan om att installera Norton på den enheten. Du kan installera Norton-prenumerationen på datorer som körs med Windows och Mac OS X, och på mobila enheter med Android och iOS. Mer information finns i systemkraven.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370986_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 26/05/2017