Åtkomst till Norton-kontot

Från Norton-kontot hanterar du Norton-prenumerationsinformation, hittar produktnyckel, ställer in alternativ för automatisk förnyelse eller uppgraderar säkerhetsfunktioner. Enheten måste vara ansluten till internet för att du ska kunna logga in på kontot.

Om du inte har ett Norton-konto kan du skapa ett.

Om du har debiterats för en automatisk förnyelse och vill ha en återbetalning ska du kontakta Kundtjänst och support.

Kom åt ditt Norton-konto

Om du köpt en produkt via en onlinebutik, även om det var för länge sedan, har du redan ett Norton-konto som en del av köpprocessen. Logga in med e-postadressen och lösenordet som du skapade vid köpet. Om du glömmer lösenordet, gå till Återställ lösenordet för Norton-kontot.

1. Gå till my.norton.com och klicka på Logga in.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du sedan på Skapa ett konto. Följ anvisningarna på skärmen för att skapa ett Norton-konto.

2. Ange e-postadress och lösenord för Norton och klicka sedan på Logga in.

3. Om du har glömt ditt lösenord klickar du på Glömt användarnamn eller lösenord? och anger din e-postadress.

Mer information finns i Återställ lösenordet för Norton-kontot.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370843
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 27/08/2020