Skapa ett Norton-konto

Innan du kan använda Norton måste du skapa ett Norton-konto. Om du redan har ett Norton-konto, kan du använda inloggningsuppgifterna för ditt Norton-konto för att logga in.

1. Öppna webbläsaren och gå till följande webbadress:

https://login.norton.com

2. Under Har du inget konto? klickar du på Skapa konto.

3. På sidan Skapa ett konto i rutan E-postadress skriver du e-postadressen.

Du måste ange den här e-postadressen när du loggar in.

4. Skriv in din e-postadress igen i rutan Bekräfta e-postadress.

5. Ange ett lösenord i rutan Lösenord.

Lösenord är skiftlägeskänsliga (skiljer mellan stora och små bokstäver) och kan innehålla 6 till 50 tecken.

6. Ange förnamn och efternamn i textrutorna Förnamn och Efternamn.

7. Om du vill skydda ditt Norton-konto med tvåfaktorsautentisering väljer du landskoden och anger ditt mobilnummer.

8. Välj ditt land eller region i listrutan Region.

9. Markera Skicka produktuppdateringar, erbjudanden och nyhetsbrev om säkerhet via e-post till mig om du vill få sådan information från Symantec.

10. Klicka på Skapa konto.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370840_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 17/04/2017