Konfigurera inställningar för nätverksanslutning på datorn att ta bort Norton ConnectSafe

Konfigurera inställningar för nätverksanslutning i Windows

1. Klicka på Start och välj Kontrollpanelen.

2. Gör något av följande, beroende på din Windows-version:

• Windows 7 eller Vista: Klicka på ikonen Nätverk och Internet och sedan på Nätverks- och delningscenter. I det vänstra fältet under Uppgifter klickar du på Hantera nätverksanslutningar.

• Windows XP: Dubbelklicka på ikonen Nätverksanslutningar.

3. Högerklicka på det nätverkskort som för närvarande är aktivt och sedan på Egenskaper.

Om meddelandet om kontroll av användarkonto visas klickar du på Fortsätt.

4. I fönstret i Egenskaper för nätverksanslutning under Den här anslutningen använder följande objekt klickar du på Internet Protocol (TCP/IP) eller Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4).

5. Klicka på Egenskaper.

6. Gör något av följande:

• Om du vill använda olika DNS-servrar ersätter du Norton ConnectSafe-serveradresserna med IP-adresserna för de nya DNS-servrarna i rutorna för den föredragna DNS-servern och den alternativa DNS-servern.

• Använd de standard DNS-inställningar som tillhandahållits av din internetleverantör genom att klicka på Erhåll adress till DNS-servern automatiskt.

7. Klicka på OK i fönstret Egenskaper för Internet Protocol (TCP/IP).

8. Klicka på OK i fönstret Egenskaper för nätverksanslutning.

Konfigurera inställningar för nätverksanslutning på Mac

1. Klicka på Systeminställningar i Apple-menyn och klicka sedan på Nätverk.

2. Om låsikonen längst ner till vänster i fönstret är låst, ska du klicka på ikonen för att låsa upp den. När du ser ett meddelande med en uppmaning om autentisering ska du skriva in ditt administratörslösenord.

3. Välj den nätverksanslutning som du vill konfigurera att använda Norton ConnectSafe och klicka sedan på Avancerat.

4. Ta bort IP-adresserna för Norton ConnectSafe på DNS-fliken.

Ersätt Norton ConnectSafe-serveradresserna med IP-adresserna för de nya DNS-servrarna.

Använd standardinställningarna för DNS-server som har konfigurerats av din internetleverantör genom att ange DNS-serveradressen manuellt.

5. Klicka på OK.

6. Klicka på Verkställ.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53247033_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Senast ändrat: 24/03/2013