Komma i gång med Norton ConnectSafe

Norton ConnectSafe kräver ingen installation av programvara. Välj något av följande alternativ:

• Konfigurera routerinställningarna för att använda Norton ConnectSafe och skydda ditt hemmanätverk

• Konfigurera nätverksinställningar på en enskild dator för att använda Norton ConnectSafe

Konfigurera routern eller datorn för att använda Norton ConnectSafe

1. Gå till webbsidan förNorton ConnectSafe for Home.

2. Markera kryssrutan för att godkänna tjänstevillkoren för Norton ConnectSafe och klicka sedan på Kom igång.

Läs tjänstevillkoren för Norton ConnectSafe genom att klicka på länken Villkor för tjänsten.

3. Gör något av följande:

• Konfigurera en router för Norton ConnectSafe genom att klicka på Konfigurera router.

• Konfigurera datorn för Norton ConnectSafe genom att klicka på Konfigurera dator.

Om du är en Mac-användare väljer du länken Klicka här för OS X-instruktioner.

4. Konfigurera inställningarna genom att följa anvisningarna på skärmen.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53247012_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Senast ändrat: 18/06/2014