Avlägsna Norton ConnectSafe-inställningar

Den 15 november 2018 dras Norton ConnectSafe-tjänsten in eller avbryts, vilket innebär att den kostnadsfria tjänsten inte längre kommer att vara tillgänglig eller stödd. Eftersom tjänsten avbryts kan nuvarande användare uppleva störningar i deras webbläsarupplevelse. Mer information finns i https://connectsafe.norton.com/.

Om du är en aktuell användare rekommenderar vi att du slutför följande åtgärder innan ConnectSafe-tjänsten avslutas. Du kan konfigurera inställningarna för nätverkskortet och ta bort DNS-serveradresser från Norton ConnectSafe.

Följ anvisningarna i något av följande avsnitt, beroende på ditt operativsystem:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53246991_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 03/08/2018