Kontrollera statusen för Norton ConnectSafe-tjänsten

Kontrollera om Norton ConnectSafe-tjänsten är aktiverad och fungerar på datorn genom att gå till konfigurationssidan för Norton ConnectSafe.

Kontrollera statusuppdateringar om Norton ConnectSafe-tjänsten genom att gå till statussidan för Norton ConnectSafe.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53246949_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Senast ändrat: 24/03/2013