Funktionen Statusikoner för säkerhetskopiering i Norton 360

Vad är Statusikoner för säkerhetskopiering?

• Du kan visa status för säkerhetskopiering för en viss fil eller mapp på datorn med funktionen Statusikoner för säkerhetskopiering. När Statusikoner för säkerhetskopiering är aktiverad lägger Norton 360 till statusikoner för säkerhetskopiering för filerna. Statusikonerna för säkerhetskopiering som används av Norton 360 är:

• Grön ikon med en bock - Den här statusen anger att filen har säkerhetskopierats och ikonens färg ändras till blått med pilar om du ändrar filen.

• Blå ikon med pilar - Den här statusen anger att filen inte har säkerhetskopierats och ikonens färg ändras till grönt när Norton 360 säkerhetskopierar filen automatiskt när datorn är inaktiv.

• En grå ikon med ett snedstreck - Den här statusikonen anger att filen har undantagits från säkerhetskopiering. Norton 360 visar statusen inaktiverad säkerhetskopiering för filer som undantas från någon av säkerhetskopieringarna.

Aktivera eller inaktivera statusikoner för säkerhetskopiering

1. Starta Norton 360.

2. Klicka på Inställningar.

3. Gör något av följande beroende på situationen:

• Aktivera Statusikoner för säkerhetskopiering genom att markera Statusikoner för säkerhetskopiering under Snabbkontroll.

• Inaktivera Statusikoner för säkerhetskopiering genom att avmarkera Statusikoner för säkerhetskopiering under Snabbkontroll

4. Klicka på Stäng.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53246284_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 16/02/2011