Norton Power Eraser har upptäckt filer som inte kan repareras automatiskt

Norton Power Eraser har upptäckt några smittade Windows-filer som inte kan repareras automatiskt. Filerna måste ersättas med hjälp av Windows installationsskiva.

Välj något av följande beroende på ditt operativsystem.

Starta datorn från cd-enheten

1. Sätt på datorn.

2. Titta efter ett meddelande på den nedre delen av skärmen medan datorn startar. Det förklarar hur du öppnar BIOS.

Du ska antagligen trycka på Delete, F1, F2 eller F10.

3. På BIOS-skärmen väljer du startmenyn (boot menu på engelska).

(Termen boot avser den plats där programvaran som behövs för att starta datorn finns.)

4. Ändra listan med startenheter så att cd- eller dvd-enheten kommer först.

5. Spara ändringarna och stäng BIOS-sidan.

När du startar datorn med installationsskivan i enheten visas ett meddelande som ber dig trycka på valfri tangent för att starta via cd-enheten. Om du inte trycker ner en tangent kommer datorn att försöka starta från nästa enhet i listan i BIOS. Meddelandet om att trycka ner en tangent visas bara en kort stund, så var uppmärksam när datorn startar.

6. Tryck ner valfri tangent för att starta datorn från installationsskivan för Windows.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53246230_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 24/10/2016