CA Internet Security Suite rapporterar en programkonflikt med Norton Family under installation av CA Parental Controls

Norton Family-klienten är inte kompatibel med CA Internet Security Suite. Norton Family-klienten fungerar med många andra säkerhetsprodukter, men med vissa produkter fungerar den inte korrekt. Problemen beror främst på hur produkterna filtrerar trafik på internet. Du kan inte installera CA Internet Security Suite på datorer som har Norton Family-klienten installerad.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53177610_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 05/03/2013