Om att uppdatera Norton 360 Online

Norton 360 Online laddar automatiskt ned uppdateringar av virusdefinitionsfiler och programfiler via Internet. Uppdateringar förbättrar kontinuerligt metoderna som Norton 360 Online använder för att skydda din dator.

Automatisk uppdateringar kräver en Internetanslutning. Om du använder en proxyserver för att ansluta till Internet så måste du konfigurera proxyserverns inställningar i din produkt. Om du normalt inte har datorn ansluten till Internet så kan du uppdatera Norton 360 Online manuellt när du är ansluten till Internet. Med regelbunden uppdatering av Norton 360 Online ser till att du har de senaste definitions- och programuppdateringarna.

Sök manuellt efter uppdateringar

Om att lösa anslutningsproblem

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5317331_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 13/11/2009