Visa information om skyddsfunktionerna

I huvudfönstret i Norton 360 Online visas en sammanfattning av de fyra skyddsfunktionerna i Norton 360 Online. Du kan visa ytterligare information om varje skyddsfunktion.

Så här gör du för att visa detaljer om en skyddsfunktion:

1. Klicka på en skyddsfunktion i huvudfönstret för Norton 360 Online och klicka sedan på Visa detaljer.

I fönstret som visas kan du se följande information:

• Aktuell status för skyddsfunktionen.

• En lista över kontroller som skyddsfunktionen utför och resultatet av varje kontroll. I vissa fall kan resultatet av en kontroll också inkludera en länk som ger ytterligare information.

• En lista över åtgärder som du kan vidta.

2. Klicka på Stäng när du har granskat informationen.

Om huvudfönstret i Norton 360 Online

Följa upp säkerhetsstatusindikatorer

Om snabbmenyn i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5317325_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011