Sidan ej analyserad

Om du stänger av skyddet mot nätfiske och Norton Safe Web visar Norton 360 Online statusen Sidan ej analyserad när du besöker webbplatser. Du kan fortsätta att surfa på nätet, men Norton 360 Online söker inte igenom webbsidorna du besöker och kontrollerar inte om de är bedrägliga.

Om du inaktiverar Skydd mot nätfiske är du fortfarande skyddad från Internethot via Norton Safe Web. Norton Safe Web söker igenom webbsidorna du besöker och visar popup-meddelandet Norton webbsäkerhet även om Skydd mot nätfiske har inaktiverats.

Du bör inte surfa på nätet om både Skydd mot nätfiske och Norton Safe Web har inaktiverats eftersom du då är sårbar för attacker.

Du kan välja alternativet Aktivera skydd mot nätfiske i popup-fönstret Norton webbplatssäkerhet om du vill aktivera funktionen.

Om skydd mot nätfiske

Aktivera och inaktivera Skydd mot nätfiske

Om Norton Safe Web

Aktivera och inaktivera Norton Safe Web

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5314291_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/03/2011