Misstänkt webbplats

Den aktuella webbplatsen har sökts igenom efter egenskaper som förknippas med nätfiske och bedrägliga webbsidor. Du bör inte besöka den här sidan om du inte vet att webbplatsen är säker.

När du har aktiverat skydd mot nätfiske skickas hela webbadressen (såsom den visas i adressfältet i webbläsaren) till Symantec för analys. Om skydd mot nätfiske är inaktiverat så skickas adressen efter att webbadressens söksträng har tagits bort.

Klicka på Fullständig rapport om du vill se ytterligare information om webbplatsen. Med hjälp av den här länken kan du också skicka feedback om webbplatsen och läsa vad andra Norton-kunder har att säga.

Alternativet Fullständig rapport visas endast när du har aktiverat Norton Safe Web.

Om Norton Safe Web

Om skydd mot nätfiske

Aktivera och inaktivera Norton Safe Web

Aktivera och inaktivera Skydd mot nätfiske

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5314276_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/08/2011