Identitetsskydd - detaljer

Du kan se status för de olika funktionerna i identitetsskyddet i fönstret Identitetsskydd - detaljer.

Om du inaktiverar skyddet mot nätfiske i inställningsfönstret för Identitetsskydd så visas en varning i fönstret Identitetsskydd - detaljer. Vi rekommenderar att skyddet mot nätfiske alltid är aktiverat så att datorn är skyddad hela tiden. Aktivera skyddet mot nätfiske via alternativet Åtgärda i fönstret Information om identitetsskydd.

Om du vill se vad det är som bör åtgärdas kan du klicka på Visa detaljer i fönstret Identitetsskydd - detaljer.

I följande tabell visas statusinformation för de olika funktionerna i Identitetsskydd.

Norton Safe Web

Anger om Norton Safe Web är aktiverat och skyddar datorn när du surfar

Om du avaktiverar funktionen Norton Safe Web visas inte information om säkerhetsnivån på de webbplatser du besöker. Det visas heller inga bedömningsikoner bredvid sökresultaten.

Skydd mot nätfiske

Anger huruvida Skydd mot nätfiske är aktiverat och förhindrar att du besöker vilseledande webbplatser

Även om du inaktiverar Skydd mot nätfiske, skyddar Norton 360 Online dig från Internethot med funktionerna i Norton Safe Web. Du kan aktivera Skydd mot nätfiske via alternativet Åtgärda som finns i fönstret Information om identitetsskydd.

Identity Safe

Anger om Identity Safe är aktiverat.

Om Identity Safe är avstängt, kan du inte se alternativen under det. Du kan inte heller använda funktionen Identity Safe när du surfar på Internet.

Du kan klicka på Konfigurera och ställa in Identity Safe. Identity Safe-profilen lagrar dina inloggningsuppgifter, lösenord och bankkortsnummer, och fyller i formulär automatiskt på pålitliga webbplatser.

Du kan också använda följande alternativ under Vad du kan göra :

Kontrollera Internethotmätare

Här kan du läsa mer om virus och virusrelaterade risker och om de mest aktiva nya hoten.

Använd länken för att öppna Symantecs webbplats med information om de olika ikonerna i Symantec Internet Threat Meter. Du kan även få information om olika hot och angrepp för vilka datorn kan utsättas.

Läs mer om nätfiske

Här kan du läsa mer om nätfiske

Använd länken för att öppna Symantecs webbplats där det finns information om olika nätfiskeattacker.

Hantera Identitetsskydd

Här anger du inställningarna för identitetsskydd

När du klickar på den här länken öppnas fönstret Inställningar för identitetsskydd.

Om skydd mot nätfiske

Om Identity Safe

Om Norton Safe Web

Konfigurera inställningar för Identity Safe