Funktioner i Norton Utilities 15.0

Norton Utilities™ erbjuder verktyg som behövs för optimering av datorns prestanda. Det letar reda på och reparerar vanliga datorproblem, frigör utrymme på hårddisken; återvinner systemminne; startar datorn snabbare och förbättrar datorns prestanda i allmänhet.

Nyheter

• Speed Disk

Defragmenterar och optimerar data och filer som är spridda över hårddisken, så att datorn kan hitta och läsa in dem snabbare

Disk Doctor

Söker efter och reparera fysiska problem, problem med kataloger och filer samt andra vanliga programproblem

UnErase Wizard

Gör att du snabbt kan åter ställa filer som tagits bort av misstag och som kan vara dolda på hårddisken

Huvudfunktioner och fördelar

• Registerdefragmentering

Frigör systemminne och gör att programmen öppnas snabbare så att användarna kommer igång direkt

Registerrensning

Gör att alla program fungerar smidigt utan fördröjningar eller tillfälliga avbrott

Starthantering

Minskar onödig väntetid genom att minska datorns starttid

Optimeringstjänster

Ger olika konfigurationsalternativ för förbättring av prestanda och inställning av dina Windows-tjänster

Diskdefragmentering

Omorganiserar och komprimerar hårddisken så att systemet uppdateras och kan hantera mer jobb

Diskrensning

Tar bort skräp och filröra från en dator så att det blir mer plats för viktiga filer och data.

Tjänsthantering

Ger användarna enkel åtkomst till Windows-tjänster och föreslår vilka tjänster som kan avaktiveras utan att datorn skadas

Permanent filborttagning

Rensar bort oönskade filer permanent från datorn för att förhindra att hackare kommer åt känslig information senare

Återställningscenter

Förhindrar att felaktiga eller skadade registeruppgifter orsakar stopp i datorn

Systemoptimering

Här kan användaren finjustera systeminställningarna så att datorns prestanda alltid är på högsta nivå

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v52850198_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 06/03/2013