Defragmentera Windows-registret med Norton Utilities 15.0

Defragmentera Windows-registret

Avsluta alla program innan du startar defragmenteringen av Windows-registret.

1. Starta Norton Utilities.

Om fönstret för kontroll av användarkonto öppnas klickar du på Fortsätt.

2. Klicka på Defragmentera registret i det högra fältet.

3. Om du vill skapa en systemåterställningspunkt markerar du Skapa systemåterställningspunkt.

4. Klicka på Ja för att starta defragmenteringen av registret .

Norton Utilities analyserar Windows-registret och visar det komprimerade resultatet.

5. Klicka på Komprimera nu.

6. Klicka på Starta om.

Datorn startas om för att slutföra defragmenteringen av registret.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v52850177_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 06/03/2013