Aktivera Norton Utilities 15.0 som installerats på datorn

STEG 1

Hitta aktiveringskoden

• Aktiveringskoden för Norton Utilities 15.0 är en alfanumerisk kod på 32 tecken. Gör något av följande för att hitta aktiveringskoden:

• Om du har köpt cd-versionen av Norton Utilities hittar du aktiveringskoden på baksidan av snabbstartsguiden i förpackningen.

• Om du har den nedladdningsbara versionen av Norton Utilities finns aktiveringskoden i e-postmeddelandet som du fick när du köpte Norton Utilities 15.0.

Det kan hända att aktiveringskoden kallas för produktnyckel eller aktiveringsnyckel i e-postmeddelandet eller i uppgifterna om beställningen.

STEG 2

Aktivera Norton Utilities

1. Starta Norton Utilities.

Om fönstret för kontroll av användarkonto öppnas klickar du på Fortsätt.

2. Klicka på Aktivera nu i det övre högra hörnet i fönstret.

3. Ange namn, e-postadress och aktiveringskod.

4. Klicka på Aktivera nu.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v52734990_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 06/03/2013