Hantera ditt Norton-skydd på Mitt Norton

Du skapar ett Norton-konto när du köper eller konfigurerar ditt Norton-skydd. Du kan ladda ner din prenumeration, hantera enheter, visa orderinformation och mycket mer med ditt konto på Mitt Norton.

Hur loggar jag in?

• Du har åtkomst till Norton-kontot varifrån som helst på https://my.norton.com.

Du kan även logga in på ditt Norton-konto via produkten.

Starta Norton-produkten och klicka på Hjälp i övre högra hörnet, och klicka sedan på Mitt Norton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v52649206_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 09/11/2018