Systemkrav för Norton Utilities 15.0

Systemkrav

• Datorn måste uppfylla följande minimikrav för att du ska kunna installera Norton Utilities 15.0:

• Windows 7® Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate (32-bitars och 64-bitars)

• Datorn måste uppfylla systemkraven för Windows 7

• Windows® Vista® and Vista Service Pack 1 Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate Editions (32-bitars och 64-bitars)

• Datorn måste uppfylla systemkraven för Windows Vista

• Windows® XP Home/XP Professional med Service Pack 2 och senare (endast 32-bitars)

• Processor på 300 MHz eller snabbare

• 256 MB RAM-minne

• 150 MB ledigt utrymme på hårddisken

• För samtliga installationer krävs

• Cd-rom- eller dvd-enhet

• Internetanslutning (för att aktivera produkten)

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v52648769_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 06/03/2013