Installera Norton Utilities 15.0.

STEG 1

Installera Norton Utilities

1. Gör något av följande:

• Om du har produkten på en cd-skiva sätter du i cd:n i cd-rom-enheten och klickar sedan på Installera Norton Utilities.

• Om du har en nedladdningsversion kan du ladda ner Norton Utilities 15.0.

När nedladdningen är klar dubbelklickar du på den fil du har laddat ner för att starta installationen.

2. Klicka på Nästa.

3. Läs igenom licensavtalet och klicka sedan på Jag godkänner avtalet.

Du kan inte fortsätta med installationen utan att godkänna licensavtalet.

4. Klicka på Nästa.

5. Om du vill ändra platsen för installationsmappen klickar du på Bläddra och väljer sedan den nya mapp som ska installeras. Klicka på Nästa.

6. Klicka på Installera.

7. Klicka på Slutför.

När installationen har slutförts startar Smart Update och programmet söker efter tillgängliga uppdateringar.

8. Markera alla uppdateringar som är tillgängliga för nedladdning och klicka sedan på Uppdatera.

9. Klicka på Slutför.

STEG 2

Aktivera Norton Utilities

Kontrollera att du är ansluten till internet innan du aktiverar Norton Utilities.

1. Starta Norton Utilities.

2. Klicka på Aktivera i huvudfönstret i Norton Utilities.

3. Ange namn, e-postadress och aktiveringskod i fönstret Produktaktivering och klicka sedan på Aktivera nu.

Aktiveringskoden finns i e-postmeddelandet med orderbekräftelsen eller på baksidan av snabbstartsguiden i förpackningen med cd-skivan.

Det kan hända att aktiveringskoden kallas för produktnyckel eller aktiveringsnyckel i e-postmeddelandet eller i uppgifterna om beställningen.

4. När du ser meddelandet Produktaktiveringen har genomförts klickar du på OK.

Om du har köpt Norton Utilities den 22 oktober 2012 eller senare så köpte du Norton Utilities 16.0. Se till att du laddar ner och installerar den version av Norton Utilities som du köpt. Det går inte att aktivera Norton Utilities 15.0 med aktiveringskoden för Norton Utilities 16.0.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v52632949_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 25/03/2013