Importera data

Sidan Importera data visas om du har installerat Norton 360 Online med ett exemplar av Norton Password Manager. Du kan importera data från en av dina Norton Passord Manager-profiler.

Välj profilen vars uppgifter du vill importera, ange lösenordet för den profilen och klicka sedan på Importera.

Om du har sparat några WinZip-fillösenord i Norton Password Manager importeras dessa lösenord inte till Norton 360 Online. Norton 360 Online sparar inte WinZip-lösenord eftersom lösenorden sällan används mer än en gång.

Om du inte vill importera några uppgifter klickar du på Hoppa över.

Om Identity Safe

Om Identity Safe-valv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5203199_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 11/02/2011