Norton Password Manager

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Mer information.

Med hjälp av Norton Password Manager kan du spara och hantera känslig information så som inloggningsuppgifter, personuppgifter och ekonomisk information. Med Password Manager krypteras känslig information samt lagras i ett molnbaserat valv. Du får åtkomst till molnvalvet genom att ange ett lösenord från en stationär eller bärbar dator, surfplatta, smartphone samt på webbplatsen Norton Password Manager.

Med hjälp av Password Manager kan du spara samt hantera känslig information så som inloggningsuppgifter, personuppgifter och ekonomisk information. Med Password Manager krypteras känslig information samt lagras i ett lokalt valv.

Password Manager lagrar känslig information på ett säkert sätt och tillhandahåller dessutom följande funktioner:

• Skyddar dig från identitetsstöld och vilseledande eller misstänkta webbplatser när du utför transaktioner på internet.

• Låter dig enkelt fylla i formulär och kreditkortsuppgifter.

• Gör det enkelt och säkert att använda känslig information när du befinner dig på resande fot.

Vanliga frågor

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5203190_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 27/12/2018