Sökning i Säkerhetshistorik

Du kan söka bland de objekt som är listade i säkerhetshistoriken. Du kan använda Snabbsökning för att hitta objekt med hjälp av nyckelord eller namn på en säkerhetsrisk. Om du vill se alla poster i säkerhetshistoriken som hör ihop med en viss säkerhetsrisk så kan du filtrera fram posterna med hjälp av funktionen Snabbsökning. Om du t.ex. vill se alla varningar som Auto-Protect har genererat så filtrerar du listan genom att skriva in Auto-Protect.

Om du vill ta bort sökresultaten och gå tillbaka till säkerhetshistoriklistan klickar du på det svarta krysset (x) i rutan Snabbsökning.

Snabbsökning fungerar bara i den aktuella vyn. Om du vill söka efter alla objekt i Säkerhetshistorik måste du välja vyn Fullständig historik.

Söka i Säkerhetshistorik

1. Ange namnet på det objekt du vill söka efter i textrutan Snabbsökning i fönstret Säkerhetshistorik.

2. Klicka på Kör.

Om Säkerhetshistorik

Visa objekt i Säkerhetshistorik

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v5187739_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 11/03/2011