Meddelande: "Återställningen misslyckades" eller "Systemåterställningen slutfördes inte..." när jag kör Windows Systemåterställning med en Norton-produkt installerad

Det här problemet kan inträffa på grund av en säkerhetsfunktion i Norton-produkten som förhindrar externa program att göra ändringar i Norton-produkten. Den här säkerhetsfunktionen kan förhindra Windows Systemåterställning från att ändra Norton-filer, vilket gör att meddelandet "Återställningen ofullständig" visas.

Åtgärda det här problemet genom att tillfälligt stänga av Manipuleringsskydd för Norton-produkter innan du kör Windows Systemåterställning.

STEG 1

Inaktivera tillfälligt Manipuleringsskydd för Norton-produkter

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Inställningar.

3. Gör något av följande, beroende på vilken Norton-produkt du har:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: Inaktivera skyddet genom att klicka på statusindikatorn bredvid Manipuleringsskydd för Norton-produkter under Produktsäkerhet på fliken Allmänt.

• Norton 360: Avmarkera Nortons manipuleringsskydd under Snabbkontroller på fliken Inställningar.

4. Välj Permanent i listrutemenyn Välj period i fönstret Säkerhetsbegäran och klicka sedan på OK.

5. Klicka på Tillämpa eller Stäng i fönstret Inställningar.

6. Klicka på OK.

STEG 2

Kör Windows Systemåterställning

1. Kör Windows Systemåterställning igen.

2. Följ anvisningarna online för ditt operativsystem för att slutföra Windows Systemåterställning.

STEG 3

Aktivera Manipuleringsskydd för Norton-produkter

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Inställningar.

3. Gör något av följande, beroende på vilken Norton-produkt du har:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: Aktivera skyddet genom att klicka på statusindikatorn bredvid Manipuleringsskydd för Norton-produkter under Produktsäkerhet på fliken Allmänt.

• Norton 360: Markera Nortons manipuleringsskydd under Snabbkontroller på fliken Inställningar.

4. Klicka på Tillämpa eller Stäng i fönstret Inställningar.

5. Klicka på OK.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v51118464_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 21/10/2013