Fel: "Ogiltig produktnyckel"

Du kan inte aktivera din produkt med den produktnyckel du angav. Produkten måste aktiveras för att prenumerationen ska starta och du ska få det skydd som Norton-produkten erbjuder. Nedan följer några lösningar som kan hjälpa dig att aktivera dina produkter.

Se till att du har angett nyckeln korrekt

• Ange din produktnyckel igen. Kontrollera att du skriver exakt rätt nyckel.

Produktnyckeln finns på aktiveringskortet eller på baksidan av det cd-fodral som du fick produkten i. Den består av fem uppsättningar bokstavs- och sifferkombinationer. Till exempel:

• AB12C-EFG3H-4IJ5K-L6MN8-OP9QR

Produktnyckeln kan endast användas i den senaste versionen av produkten.

Nyckeln är ogiltig

• Om du inte har köpt nyckeln direkt från Norton Online Store eller en annan tillförlitlig källa är det möjligt att nyckeln inte är giltig och därför inte kan aktivera en Norton-prenumeration.

Vi rekommenderar att du återlämnar produkten till inköpsstället och ber dem hjälpa dig.

Kontakta Norton Support om du behöver mer hjälp

• Om du har köpt nyckeln direkt från Norton Online Store eller en annan tillförlitlig återförsäljare och ingen av åtgärderna ovan löser problemet så kontaktar du Norton Support. Se till att ha inköpsbeviset till hands.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v51047169_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Senast ändrat: 04/09/2017