Ladda ner och installera min Norton-produkt från Best Buy

Ladda ned och installera Norton-produkten

1. Gå till Best Buys webbplats:

GÅ DIT NU

2. Klicka på Mitt konto.

3. Logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

4. Klicka på STARTA NEDLADDNING.

5. När fönstret Säkerhetsvarning visas, klicka på Kör.

Din Norton-produkt laddas ner till skrivbordet. Installationen påbörjas automatiskt när produkten har laddats ned.

Om nedladdningen avbryts kan du återuppta den igen genom att dubbelklicka på installationsfilen på skrivbordet.

6. Om du inte vill gå med i Norton Community Watch avmarkerar du detta alternativ i fönstret Norton-produkt.

Alternativet markerat som standard.

7. Klicka på Slutanvändarlicensavtal och läs igenom avtalet. Klicka därefter på Stäng.

8. Klicka på Godkänn och installera.

Norton-produkten startar automatiskt när installationen är klar.

9. Klicka på Aktivera nu längst ned till höger i fönstret för din Norton-produkt.

10. När meddelandet Aktiveringen slutförd! visas, har din Norton-produkt installerats och aktiverats.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v48472571_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 16/02/2011