Åtgärda

Om du klickar på alternativet Åtgärda i huvudfönstret så aktiverar Norton 360 Online alla viktiga funktioner och skyddar din dator från alla typer av virus och hot.

Fönstret Åtgärda innehåller en lista som anger status för alla skyddsfunktioner - om de är inaktiverade kan du aktivera dem för att skydda dig fullständigt. Några viktiga skyddsfunktioner inkluderar Auto-Protect, SONAR-skydd, skydd mot spionprogram, Smart brandvägg, intrångsskydd, webbläsarskydd och e-postskydd.

Kolumnen Objekt innehåller en lista med funktioner som ingår i Norton 360 Online. Kolumnen Status visar skyddsfunktionens aktuella status.

Ibland kan du behöva åtgärda vissa problem genom att följa anvisningar på skärmen.

Följa upp säkerhetsstatusindikatorer

Om att hålla datorn säker

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v48063189_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/07/2011