Norton Secured

Symantec har analyserat den här sidan och fastställt att webbplatsen är godkänd av VeriSign. Webbplatsen har ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) från VeriSign och är säker att besöka. Webbsidor för e-handel som är godkända av VeriSign klassificeras av Symantec som Norton Secured.

Popup-fönstret Norton webbplatssäkerhet innehåller information om det totala antalet datorhot, identitetshot, olägenhetsfaktorer och säkerhetshot vid e-handel som de webbsidor du besöker kan utgöra. Det innehåller också information om hur du handlar säkert på webbsidor för e-handel.

Säkerhetsinformation om att handla online, exempelvis transaktionsskydd och sekretesskydd för webbplatsen. Dessutom visar ett popup-fönster i Norton webbplatssäkerhet om webbplatsen är ett legitimt företag där du kan handla säkert.

Popup-fönstret Norton webbplatssäkerhet ger en sammanfattning av följande:

Datorhot

Anger det totala antalet datorhot på webbsidan, till exempel virus, trojaner och maskar.

Om du besöker webbsidor som innehåller datorhot kan din dator vara smittad.

Identitetshot

Anger det totala antalet identitetshot på webbsidan, till exempel virus, trojaner, maskar och tangentloggningsprogram.

Identitetshot kan stjäla känslig information som kreditkortsuppgifter eller lösenord.

Olägenhetsfaktorer

Anger det totala antalet olägenhetsfaktorer på webbsidan, till exempel spårningsprogram, popup-fönster, hackarverktyg, skämtprogram och andra irriterande program.

Olägenhetsfaktorer kan installera oönskade program på din dator utan att du vet om det.

Säkerhetshot vid e-handel:

Anger information om webbsidans säkerhetsnivå avseende e-handel.

Genom information om säkerhetshot vid e-handel kan du ta reda på följande innan du besöker en webbsida:

• Om online-företaget säljer förfalskade varor.

• Om de har en säker princip för hantering av personuppgifter, till exempel kreditkortsinformation.

Klicka på Fullständig rapport om du vill se ytterligare information om webbplatsen. Du kan också använda det här alternativet för att skicka feedback om webbplatsen och läsa vad andra Norton-kunder har skrivit.

Alternativet Fullständig rapport visas endast när du har aktiverat Norton Safe Web.

Om skydd mot nätfiske

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v47659030_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/04/2011