Hög risk

Din dator måste vara ansluten till Internet för att du ska få ut det mesta möjliga av Norton 360 Online. Med en Symantec-produkt nedladdas och installeras de senaste definitions- och produktuppdateringarna regelbundet från Symantecs servrar. De här uppdateringarna skyddar datorn från de senaste virusen och säkerhetshoten.

Om din dator inte är ansluten till Internet kan de senaste definitions- och produktuppdateringarna inte laddas ned och din dator är då inte skyddad mot de senaste säkerhetsriskerna och Internethoten.

Tjänstens status kontrolleras mot Symantecs servrar.

Information om LiveUpdate

Inaktivera och aktivera Automatisk LiveUpdate