Aktivera och inaktivera Norton Safe Web

Med Norton Safe Web skyddas datorn när du använder någon av webbläsarna Internet Explorer, Firefox eller Chrome. Säkerhetsnivån på webbplatser du besöker analyseras och du får reda på om de är fria från hot. Webbplatsbedömningsikoner visas intill varje sökresultat och du kan på så sätt känna dig säkrare när du surfar på nätet. Med hjälp av de här ikonerna kan du veta om en webbplats är säker eller inte innan du öppnar den.

Vill du aktivera eller inaktivera Norton Safe Web gör du det under Safe Surfing i inställningsfönstret för Identitetsskydd.

Så här aktiverar eller inaktiverar du Norton Safe Web

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Identitetsskydd under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Gör något av följande på raden Norton Safe Web.

• Om du vill inaktivera Norton Safe Web flyttar du Av / -omkopplaren åt höger till läge Av på raden Norton Safe Web.

• Om du vill aktivera Norton Safe Web flyttar du Av / -omkopplaren åt vänster till läge på raden Norton Safe Web.

4. Klicka på Verkställ i fönstret Inställningar.

5. Klicka på Stäng.

Om Norton Safe Web

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v45748162_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011