Aktiverar eller inaktivera Norton Safe Web

Norton Safe Web skyddar dig när du surfar, söker eller shoppar online med webbläsarna Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge och Apple Safari. Funktionen analyserar säkerhetsnivån på webbplatser du besöker och indikerar om de är fria från hot.

Om Meddelande: "Surfandet utsatt för risk" visas i Nortons produkthuvudfönster kanske Norton Safe Web-tillägget inte är installerat eller kan vara inaktiverat i standardwebbläsaren. Klicka på Korrigera nu i Nortons produkthuvudfönster för att lösa problemet. Du dirigeras om till standardbutiken för webbläsartillägg. Följ anvisningarna på skärmen för att installera tillägget Norton Safe Web.

Om kolumnen Internetsäkerhet är grå i Nortons produkthuvudfönster lägger du till och aktiverar Norton-webbläsartilläggen i dina webbläsare. Mer information finns i Åtgärda problemet att kolumnen Internetsäkerhet är grå i Nortons produkthuvudfönster

För att stänga av Norton Safe Web-tillägg, beroende på din webbläsare, väljer du något av följande:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v45748162
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 10/08/2021