Aktiverar eller inaktivera Norton Safe Web

Norton Safe Web skyddar dig när du surfar, söker eller shoppar online med webbläsarna Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge och Apple Safari. Funktionen analyserar säkerhetsnivån på webbplatser du besöker och indikerar om de är fria från hot.

Norton Safe Web har ikoner för webbplatsomdömen så att du kan få reda på om en webbplats är skadlig innan du besöker den.

Meddelandet: "Surfandet utsatt för risk" visas i Nortons huvudfönster om Norton Safe Web-tillägget inte är installerat eller är inaktiverat i standardwebbläsaren. Klicka på Korrigera nu i Nortons huvudfönster för att lösa problemet. Du dirigeras om till standardbutiken för webbläsartillägg. Följ anvisningarna på skärmen för att installera tillägget Norton Safe Web.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v45748162
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 19/08/2020