Aktiverar eller inaktivera Norton Safe Web

Norton Safe Web skyddar dig när du surfar, söker eller handlar på nätet med Internet Explorer, Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge. Funktionen analyserar säkerhetsnivån på webbplatser du besöker och indikerar om de är fria från hot. Med hjälp av ikoner för webbplatsbedömning vet du om en webbplats är skadlig innan du besöker den.

Aktivera eller inaktivera Norton Safe Web från tilläggssidan i Google Chrome

1. Starta Google Chrome.

2. Klicka på Inställningar i det övre högra hörnet.

3. I alternativet Inställningar navigerar du till Fler verktyg och klickar på Tillägg.

4. På sidan Tillägg ska du, om Norton Safe Web är aktiverat, avmarkera rutan Aktiverat.

Om Norton Safe Web är inaktiverat markerar du rutan Aktiverat.

5. Starta om Google Chrome.

Aktivera eller inaktivera Norton Safe Web från tilläggssidan i Mozilla Firefox

1. Starta Mozilla Firefox.

2. Klicka på Tillägg i Firefox-menyn.

3. Klicka på fliken Aktivera på fliken Tillägg.

Om Norton Safe Web inte visas gråmarkerat klickar du på Inaktivera

4. Starta om Mozilla Firefox.

Aktivera eller inaktivera Norton Safe Web från tilläggssidan i Safari

1. Starta Safari.

2. I menyn Safari klicka på Safari och klicka sedan på Inställningar.

3. Klicka på Tillägg.

4. Om Norton Safe Search är aktiverat i det vänstra fältet, avmarkera rutan Aktiverat.

Om Norton Safe Search är inaktiverat markerar du rutan Aktiverat.

Aktivera eller inaktivera Norton Safe Web från tilläggssidan i Microsoft Edge

1. Starta Microsoft Edge.

2. Klicka på ikonen Mer i det övre högra hörnetoch välj Tillägg.

3. Klicka på Hämta tillägg från butiken i fönstret Tillägg.

4. I fönstret Butik skriver du Norton i sökrutan.

5. I resultaten klickar du på Norton Safe Web och klickar på Installera.

6. Klicka på Starta när tillägget har installerats.

7. Klicka på Aktivera det i popupfönstret Det finns ett nytt tillägg.

Om du saknar popupfönstret, högst upp till höger i Microsoft Edge, klickar du på Mer , och väljer Tillägg.

8. I fönstret Norton Safe Web, under Norton Safe Web, flyttar du reglaget till .

Flytta reglaget På/Av till Av för att stänga av tillägget Norton Safe Web.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v45748162
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019