Aktivera och inaktivera Skydd mot nätfiske

Skyddet mot nätfiske förhindrar att du besöker misstänkta webbplatser. Med funktionen Skydd mot nätfiske i Norton 360 Online analyseras säkerhetsnivån på webbplatser du besöker och säkerhetsinformation visas i popup-fönstret Norton webbplatssäkerhet. Skyddet mot nätfiske blockerar även navigering till webbplatser som har bekräftats som ohederliga.

I popupfönstret Norton webbplatssäkerhet ser du om det är säkert att gå in på en webbplats eller inte.

Vill du aktivera eller inaktivera skyddet mot nätfiske gör du det under Safe Surfing i inställningsfönstret för Identitetsskydd.

Så här aktiverar eller inaktiverar du skyddet mot nätfiske

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Identitetsskydd under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Gör något av följande på raden Skydd mot nätfiske :

• Vill du inaktivera skyddet mot nätfiske flyttar du omkopplaren Av / åt höger till läge Av på raden Skydd mot nätfiske.

• Vill du aktivera skyddet mot nätfiske flyttar du omkopplaren Av / åt vänster till läge på raden Skydd mot nätfiske.

4. Klicka på Verkställ i fönstret Inställningar.

5. Klicka på Stäng.

Om skydd mot nätfiske

Rapportera en felaktig utvärdering av en webbplats