Skydd mot nätfiske

Funktionen Skydd mot nätfiske hindrar dig från att besöka misstänkta webbplatser. Funktionen för skydd mot nätfiske analyserar säkerhetsnivåerna för alla de webbplatser du besöker och resultaten visas i popupfönstret Norton Safe Web. Skyddet mot nätfiske blockerar även webbplatser som har bekräftats som vilseledande.

I popupfönstret Norton Safe Web ser du om det är säkert att besöka en webbplats eller inte.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v45748153
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019