Om Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool söker efter och tar bort virus, spionprogram och andra säkerhetsrisker från datorn. Om du upplever något av följande symtom kan det innebära att din dator har smittats av ett virus:

• Du kan inte installera Norton 360 Online.

• Du kan inte starta datorn.

• Datorn är mycket långsam.

Verktyget Norton Bootable Recovery Tool är integrerat i Windows Preinstallation Environment (WinPE). Det innebär att du kan köra Norton Bootable Recovery Tool enbart från en cd-skiva, dvd-skiva eller ett USB-minne. Du måste skapa en cd-/dvd-skiva eller ett USB-minne med Norton Bootable Recovery Tool med hjälp av Norton Bootable Recovery Tool-guiden.

Du kan inte köra Norton Bootable Recovery Tool i WinPE i mer än 72 timmar. Om du kör Norton Bootable Recovery Tool i mer än 72 timmar startas datorn om utan förvarning.

Cd-/dvd-skivan eller USB-minnet med Norton Bootable Recovery Tool kan sedan användas för att reparera en datorn som har blivit smittad av virus eller andra säkerhetshot. Det här säkerhetsprogrammet ersätter inte ett kontinuerligt realtidsskydd mot virus och de senaste säkerhetsriskerna. Om du vill skydda datorn från framtida smittor måste du installera eller fortsätta att använda Norton 360 Online som du redan har köpt.

Med Norton Bootable Recovery Tool upptäcks och åtgärdas följande säkerhetshot:

Virus

Program som smittar andra program, startsektorn, partitionssektorn eller dokument genom att infoga eller bifoga sig själva till det mediet. De flesta virus mångfaldigas; många gör också skada.

Trojanska hästar

Program som innehåller skadlig kod och som är förklätt till eller döljs i ett ofarligt program, exempelvis ett spel eller ett verktyg.

Hackarverktyg

Verktyg som hackare använder för att få tillgång till filer på din dator. En typ av hackarverktyg är tangentloggningsprogram som spårar och registrerar dina tangenttryckningar och sedan skickar informationen till hackaren.

Spionprogram

Program som kan genomsöka system eller övervaka aktiviteter och skicka denna information till andra datorer eller platser på Internet.

Reklamprogram

Program som möjliggör visning av reklam antingen i egna fönster eller via något annat programs gränssnitt.

Spårningsprogram

Program som loggar systemaktiviteter, samlar in systeminformation eller registrerar användarens vanor och skickar informationen vidare till tredje parts organisationer. Information som samlas in av sådana program kan inte anknytas till en viss person och är inte hemlig. Spårningsprogram installeras med användarens godkännande och kan också ingå som en del av annan programvara som installeras av användaren.

Ladda ned Norton Bootable Recovery Tool-guiden

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v45285481_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/04/2011