Säkerhetsbegäran - skyddsvarningar

Med en Symantec-produkt laddas de senaste definitions- och produktuppdateringarna regelbundet ned från Symantecs servrar. Definitionsuppdateringarna skyddar datorn från de senaste virusen och säkerhetshoten. Med en Symantec-produkt får du de här uppdateringarna installerade automatiskt med hjälp av LiveUpdate-funktionen.

När automatisk LiveUpdate är avstängt får din dator inget skydd mot de senaste hoten eller säkerhetsriskerna på Internet. Om du stänger av automatisk LiveUpdate bör du därför se till att det bara är avstängt tillfälligt.

Du kan välja hur länge du vill att automatisk LiveUpdate ska vara avstängt i listrutan i det här fönstret. Det går även att aktivera automatisk LiveUpdate manuellt när som helst.

Information om LiveUpdate

Om program- och definitionsuppdateringar

Inaktivera och aktivera Automatisk LiveUpdate

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v45134001_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 09/02/2011