Aktivera och inaktivera Manipuleringsskydd för Norton-produkter

Manipuleringsskyddet för Norton-produkter förhindrar att filerna i Norton 360 Online attackeras eller ändras av virus och andra okända hot. Du kan förhindra att din produkt ändras eller raderas av misstag genom att ha funktionen Manipuleringsskydd för Norton-produkter på.

Om du vill stänga av funktionen Manipuleringsskydd för Norton-produkter tillfälligt kan du göra det för en viss angiven tid.

Du kan inte göra en systemåterställning på datorn när funktionen Manipuleringsskydd för Norton-produkter är på. Du måste stänga av funktionen Manipuleringsskydd för Norton-produkter tillfälligt för att kunna göra en systemåterställning.

Så här inaktiverar du manipuleringsskyddet för Norton-produkter

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Under Produktsäkerhet, på raden Manipuleringsskydd för Norton-produkter flyttar du reglaget På/Av åt höger till läge Av.

4. Klicka på Verkställ.

5. I dialogrutan Säkerhetsbegäran väljer du hur länge du vill att manipuleringsskyddet för Norton-produkter ska vara avstängt i listrutan Välj varaktighet.

6. Klicka på OK.

7. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.

Så här aktiverar du manipuleringsskyddet för Norton-produkter

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Under Produktsäkerhet, på raden Manipuleringsskydd för Norton-produkter flyttar du reglaget På/Av åt vänster till läge .

4. Klicka på Verkställ och därefter på Stäng.

Om Manipuleringsskydd för Norton-produkter

Om administrationsinställningar

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.