Om Manipuleringsskydd för Norton-produkter

Manipuleringsskyddet för Norton-produkter förhindrar att andra program gör ändringar i Norton-programmen. Den här säkerhetsfunktionen förhindrar även att Norton-filer ändras i en systemåterställning i Windows, och du får då meddelandet Återställningen misslyckades.

Manipuleringsskyddet för Norton-produkter förhindrar att Norton 360 Online attackeras eller ändras av virus och andra okända hot. Du kan förhindra att din produkt ändras eller raderas av misstag genom att ha funktionen Manipuleringsskydd för Norton-produkter på.

Om du vill stänga av funktionen Manipuleringsskydd för Norton-produkter tillfälligt kan du göra det för en viss angiven tid.

Du kan inte göra en systemåterställning på datorn när funktionen Manipuleringsskydd för Norton-produkter är på. Du måste stänga av funktionen Manipuleringsskydd för Norton-produkter tillfälligt för att kunna göra en systemåterställning.

Aktivera och inaktivera Manipuleringsskydd för Norton-produkter

Om administrationsinställningar

Göra egna inställningar i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v45039218_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011