Om månadsrapporten

I månadsrapporten visas en sammanfattning av aktiviteterna i Norton 360 Online. Rapporten publiceras var 30:e dag efter det att du installerar produkten. Månadsrapporten visas automatiskt 30 dagar efter installation av Norton 360 Online. Om du inte vill att månadsrapporten ska visas automatiskt kan du välja Visa inte månadsrapporter automatiskt i fönstret Månadsrapport.

Du öppnar rapporten genom att klicka på Visa månadsrapport i fönstret Uppgifter.

Du kan aktivera och avaktivera månadsrapporten från fönstret Administrationsinställningar. I fönstret Månadsrapport visas Månadens tips om någon av produktens funktioner eller tjänster.

Följande rapporter kan visas i Norton 360 Online:

Datorsäkerhet

Här visas information om olika angrepp som datorn skyddas från.

Du ser exempelvis hur många virus och spionprogram som du skyddas från.

Webb

Här visas mer information om skydd mot nätfiske

Du får bland annat reda på hur många kända autentiserade platser du har besökt.

Säkerhetskopiering och optimering

Här visas information om aktiviteter för säkerhetskopiering och datoroptimering. Du ser exempelvis hur många filer som har säkerhetskopierats på enhet C.

Du ser exempelvis hur många filer som har säkerhetskopierats på enhet C.

I månadsrapporten visas de senaste nyheterna som har med nätsäkerhet att göra. Du får också information om säkert surfande. Du kan få mer information om hur du surfar säkert genom att klicka på Mer information i fönstret Månadsrapport.

Visa månadsrapporten

Om huvudfönstret i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v44667873_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 07/11/2011