Återställa lösenordet för Norton 360 Online-inställningarna

Om du glömmer lösenordet för Norton 360 Online-inställningarna kan du återställa det. Du återställer lösenordet för Norton 360 Online-inställningarna med alternativet återställ lösenord för inställningar i fönstret Välj din avinstalleringspreferens.

För att få upp fönstret Välj avinstalleringspreferens måste du välja att avinstallera Norton 360 Online. Du behöver dock inte avinstallera produkten för att återställa lösenordet.

Alternativet återställ lösenord för inställningar finns i fönstret Välj din avinstalleringspreferens endast när alternativet Inställningar för lösenordsskyddet är aktiverat. Du hittar alternativet Inställningar för lösenordsskyddet om du från huvudfönstret i Norton 360 Onlineklickar på Inställningar > Allmänt > Produktinställningar.

Så här återställer du lösenordet för Norton 360 Online-inställningarna

1. Klicka på Start > Kontrollpanelen i Aktivitetsfältet i Windows.

2. Gör något av följande i Kontrollpanelen i Windows :

• Om du har Windows XP dubbelklickar du på Lägg till eller ta bort program.

• Har du Windows Vista klickar du på Program och funktioner.

• I Windows 7 klickar du på Program.> Program och funktioner.

Alternativet Program är tillgängligt i Windows 7 när du väljer Kategori i listrutan Visa efter.

3. Gör något av följande i listan över nyligen installerade program:

• I Windows XP klickar du på Norton 360 Online och sedan på Ändra/Ta bort.

• Om du använder Windows Vista eller Windows 7 klickar du på Norton 360 Online och sedan på Avinstallera/ändra.

4. Klicka på återställ lösenord för inställningar längst ned i fönstret Välj din avinstalleringspreferens.

5. I dialogrutan som öppnas skriver du in den slumpmässigt genererade nyckeln vid fältet Återställ lösenordsnyckel i fältet Återställ lösenordsnyckel.

6. I rutan Nytt lösenord skriver du det nya lösenordet.

7. I rutan Bekräfta lösenord skriver du det nya lösenordet.

8. Klicka på OK.

Om att skydda inställningarna i Norton 360 Online med ett lösenord

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v44151547_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 22/03/2011