Inaktivera lösenordet för Norton 360 Online-inställningarna

Du kan skydda dina inställningar i Norton 360 Online med ett lösenord genom att använda funktionen Inställningar för lösenordsskyddet. Om funktionen Inställningar för lösenordsskyddet är aktiverad måste du ange ett lösenord varje gång du vill se eller ändra inställningarna i Norton 360 Online. Det går då inte att komma åt produktinställningarna om du inte har lösenordet.

Om du glömmer ditt lösenord till inställningarna kan du återställa det med alternativet återställ lösenord för inställningar i fönstret Välj avinstalleringspreferens.

Du kan avmarkera alternativet Inställningar för lösenordsskyddet om du inte behöver lösenordsskydd för inställningarna i Norton 360 Online.

Så här stänger du av lösenordsskyddet för Norton 360 Online-inställningarna

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. I dialogrutan som öppnas skriver du in ditt lösenord i fältet Lösenord och klickar sedan på OK.

4. Flytta På/Av -reglaget åt höger till läget Av på raden Inställningar för lösenordsskyddet.

5. I fönstret Inställningar går du till Produktsäkerhet och flyttar På/av -reglaget på raden Inställningar för lösenordsskyddet till läge Av.

6. Klicka på Verkställ och därefter på Stäng.

Om att skydda inställningarna i Norton 360 Online med ett lösenord

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v44151495_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 10/03/2011