Skydda inställningarna i Norton 360 Online med ett lösenord

Du kan skydda dina inställningar i Norton 360 Online från obehöriga genom att ställa in ett lösenord för inställningarna i produkten. Du anger ett lösenord som ska skydda Norton 360 Onlinemed hjälp av alternativet Inställningar för lösenordsskyddet i fönstret Administrationsinställningar.

När du har ställt in ett lösenord för inställningarna i Norton 360 Online måste du ange det lösenordet varje gång du vill se eller ändra inställningarna i produkten.

Som standard är alternativet Inställningar för lösenordsskyddet inte på. Om du vill lösenordsskydda dina inställningar i produkten måste du aktivera Inställningar för lösenordsskyddet.

Lösenordet måste bestå av minst 8 och högst 256 tecken.

Så här gör du för att skydda inställningarna i Norton 360 Online med ett lösenord

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Under Produktsäkerhet, på raden Inställningar för lösenordsskyddet flyttar du reglaget På/Av åt vänster till läge .

4. Gör något av följande:

• I raden Inställningar för lösenordsskyddet klickar du på Konfigurera.

• Klicka på Verkställ i fönstret Inställningar.

5. Skriv in ett lösenord i rutan vid Lösenord i dialogrutan som öppnas.

6. Ange lösenordet på nytt i fältet Bekräfta lösenord.

7. Klicka på OK.

8. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.

Om att skydda inställningarna i Norton 360 Online med ett lösenord

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v44151491_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 22/03/2011