Om att skydda inställningarna i Norton 360 Online med ett lösenord

Du kan konfigurera Norton 360 Online så att ingen obehörig kan ändra dina inställningar i produkten. Om du delar din dator med andra och du inte vill att de ska kunna ändra inställningarna i Norton 360 Online kan du lösenordskydda dem. Du anger ett lösenord som ska skydda Norton 360 Onlinemed hjälp av alternativet Inställningar för lösenordsskyddet.

Som standard är alternativet Inställningar för lösenordsskyddet inte på. Om du vill lösenordskydda dina inställningar i produkten måste du aktivera Inställningar för lösenordsskyddet. Alternativet Inställningar för lösenordsskyddet hittar du under Produktsäkerhet i fönstret Administrationsinställningar. Lösenordet måste bestå av minst 8 och högst 256 tecken.

När du har ställt in ett lösenord för inställningarna i Norton 360 Online måste du ange det lösenordet varje gång du vill se eller ändra inställningarna i produkten. Om du glömmer bort lösenordet för inställningarna kan du återställa lösenordet i det fönster som visas när du väljer att avinstallera Norton 360 Online. Du behöver inte avinstallera produkten för att återställa lösenordet. Du kan återställa lösenordet med alternativet återställ lösenord för inställningar i fönstret Välj din avinstalleringspreferens.

Alternativet återställ lösenord för inställningar finns i fönstret Välj din avinstalleringspreferens endast när alternativet Inställningar för lösenordsskyddet är aktiverat.

Du kan avmarkera alternativet Inställningar för lösenordsskyddet om du inte längre behöver något lösenordsskydd för inställningarna i Norton 360 Online.

Skydda inställningarna i Norton 360 Online med ett lösenord

Inaktivera lösenordet för Norton 360 Online-inställningarna

Återställa lösenordet för Norton 360 Online-inställningarna

Om administrationsinställningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v44151459_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011