Norton 360 Online - säkerhetsuppdatering

För att kunna använda Norton 360 Online måste du först godkänna Nortons licensavtal. Nortons licensavtal eller Nortons licensavtal för slutanvändare (EULA) är ett juridiskt dokument som måste godkännas innan du kan börja använda produkten. Licensavtalet innehåller information om hur programvaran får användas och distribueras, om användarrättigheterna till programvaran och supportinformation.

Du kan behöva läsa igenom licensavtalet för produkten du köpt för att få veta mer om användningsprinciper och användningsvillkor. Om du vill läsa licensavtalet kan du klicka på Nortons licensavtal i Norton 360 Online -fönstret. När du har läst licensavtalet i fönstret Nortons licensavtal klickar du på Stäng.

Du godkänner Nortons licensavtal i Norton 360 Online -fönstret genom att göra något av följande:

• Klicka på Acceptera

• Klicka på Godkänner och vill ha skydd

Norton Community Watch samlar in information om nya potentiella säkerhetsrisker från din dator och skickar informationen till Symantec för analys. Symantec analyserar data för att upptäcka nya säkerhetshot och avgöra deras ursprung. Genom att delta i Norton Community Watch, hjälper du Symantec att förbättra sina möjligheter i kampen mot säkerhetsrisker och hot. Om du vill gå med i Norton Community Watch markerar du kryssrutan Jag vill gå med i Norton Community Watch längst ned i fönstret.

Här hittar du licensavtalet för slutanvändare

Om Norton Community Watch

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v43900668_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 23/03/2011